Een initiatief van Ondernemersbelang HD

Welkom in HD is een initiatief van Ondernemersbelang HD. Een actieve ondernemersvereniging voor horeca, detailhandel, dienstverlening en industrie. Samen maken we de lokale ondernemer van Heeswijk-Dinther sterker. Echt een goed verhaal vertellen kan nog best lastig zijn. Toch is het vertellen van verhalen ongelooflijk belangrijk voor je onderneming. Om te laten zien wie je bent en waar je in gelooft. En om verbinding te maken met je klanten van vandaag én morgen. Op deze website vertellen onze ondernemers hun verhaal.

Ja, ik doe mee!

Vertel je verhaal

Zorg dat inwoners en lokale collega-ondernemers je weten te vinden. Doe mee en vertel hier je verhaal. Nog geen lid van Ondernemersbelang HD? Meld je snel aan!

Voordelen

Als Ondernemersbelang HD vertegenwoordigen we jouw belangen tegenover gemeente en andere instanties, organiseren we allerlei activiteiten en regelen we collectieve inkoop.

Samen sterker

Als lokale ondernemer voeg je waarde toe aan de regio. Je bent een specialist en kent je klant vaak persoonlijk. Dat verhaal moét verteld worden. Zorg dat je gezien en gehoord wordt.