Ondernemersbelang HD is een vereniging die is ontstaan uit de voormalige Ondernemers-vereniging HDL, die op haar beurt weer is ontstaan uit twee aparte verenigingen voor de ondernemers in Heeswijk en Dinther. Deze samensmelting vond plaats in 1965. De vereniging hield zich bezig met het organiseren van acties, braderieën en zij vertegenwoordigde vooral de belangen van de winkeliers.

In 2002 is de naam veranderd in Ondernemersbelang HD, omdat deze naam beter paste bij de visie en het beleid van het vernieuwde bestuur. Na de verandering van de naam en het opdelen van de vereniging in 4 segmenten (te weten: Horeca, Detailhandel, Dienstverlening en Industrie), werd gestart met een grote ledenwerfactie. Dit om meer draagkracht te krijgen ten opzichte van diverse instanties. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een verdubbeling van het ledenbestand t.o.v. het vorige jaar.

Bestuur

Naast hun eigen werk als ondernemer staan zij hun mannetje voor al hun collega-ondernemers uit Heeswijk-Dinther. Heb je een vraag of opmerking? Mooi! Je kunt ze direct een e-mailtje sturen.

Benieuwd naar de voordelen?
  • Je moet lidworden reden 1
  • Je moet lidworden reden 2
  • Je moet lidworden reden 3
Arianne van Houtum

Arianne van Houtum

Bestuurslid

Renko van der Zandt

Online activiteiten

Carlijn van der Steijn

Carlijn van der Steijn

Activiteiten

Rita van Beek

Rita van Beek

Penningmeester

Chris-Stan van Daal

Voorzitter